Oavgjort mellan Brage och GAIS

Det var en match mellan två lag som verkligen ville vinna – men inget av dem lyckades. Brage och GAIS spelade 1–1 på Domnarvsvallen.

Nykomlingen Brage är fortsatt obesegrade i Superettan 2018 efter en poäng mot GAIS på fredagskvällen. Matchen, som var en böljande historia, fick sitt första mål i den 27:e minuten då hemmalaget tog ledningen efter att Anton Lundin spelat fram till Mihlali Mayambela som satte 1–0.

Direkt efter paus kom GAIS dock tillbaka och kvitterade genom Edin Hamidovic, på passning från Jonas Lindberg.

Efter 1–1-målet kontrollerade GAIS mycket av spelet och skapade en del chanser att ta ledningen. Närmast var Carl Nyström som fick ett vasst nickläge med kvarten kvar, men lagkaptenens avslut smet utanför mål.

Brage, som inte förlorade en enda match på Domnarvsvallen förra säsongen, stack också upp och visade att man är ett hot offensivt – men inget av lagen lyckades få någon ytterligare boll i nät. 1–1 blev slutresultatet.

Imorgon fortsätter omgång 4 med matcherna Örgryte IS – Halmstad och Degerfors IF – Landskrona BoIS.