LISTA: Så har ditt lag värvat vintern 2018

10 FEBRUARI, 2018 kl 04:30

LISTA: Så har ditt lag värvat vintern 2018

Klubbarna i Superettan är i full gång med att lägga trupp-pusslet inför den kommande säsongen, och kan så göra ända fram till transferfönstret stänger under våren. Här går vi igenom hur lagen hittills värvat i vinter.

Senast ändrad: 10 februari 2018

AFC Eskilstuna
In: Anel Rashkaj, Gianluca Curci (Klubblös), Kevin Bisse (Syrianska FC), Kadir Hodzic (Norrby IF), Wellyson (KF Tirana), Adnan Kojic (Halmstads BK), Luka Mijaljevic (GAIS)

Ut: Daniel Björnquist (Örebro SK), Omar Eddahri, Alireza Haghighi, Andrew Fox, Wanderson Melo, Jernade Meade, Taye Taiwo, Mauricio Albornoz (Utgående kontrakt), Simon Alexandersson (IK Brage), Chidi Omeje (GIF Sundsvall), Thomas Piermayr (LASK), Haris Cirak (Nest-Sotra), Ludvig Öhman (IF Brommapojkarna)

Degerfors IF
In: Erik Lindell (IFK Norrköping), Alan Asaad (Prespa Birlik), Kevin Wright (Fredrikstad FK), Andreas Jernarp (Torslanda IK), Christos Gravius (AIK), Ismael Diawara (Motala AIF), Erik Björndahl (BK Forward), Viktor Götesson (IF Elfsborg)

Ut: Emil Johansson, Andreas Holmberg, Tobias Solberg (Avslutat karriären), Hampus Zackrisson (Varbergs BoIS), Erik Sachs (Carlstad United), Jesse Öst (SJK), Kevin Gustavsson Stolpe (Utgående kontrakt), Sebastian Ohlsson (Trelleborgs FF) Oscar Klasson, Shpetim Hasani (Nora BK), Govend Haidar (Karlstad BK)

Falkenbergs FF
In: Karl Söderström (Varbergs BoIS), Robin Östlind (Östers IF)

Ut: Stefan Rodevåg, David Svensson (Avslutat karriären), Daniel Johansson, Richard Donkor, Amin Nazari (Utgående kontrakt)

GAIS
In: Stefan Ilic (IK Brage), Marcus Bergholtz, Jesper Westermark, Niklas Olsson (Utsiktens BK), Andreas Östling (Örgryte IS), Edin Hamidovic (Husqvarna FF), Junes Barny, Alexander Nadj (Klubblös), Jonas Lindberg (Sarpsborg 08)

Ut: Jesper Johansson, James Sinclair, Dardan Rexhepi, Dan Keat, Anton Wede, Otto Martler (Utgående kontrakt), Mattias Kano (Assyriska BK) Pascal Olsson (Västra Frölunda), Andreas Peterson (Levanger FK), Luka Mijaljevic (AFC Eskilstuna), Mavroudis Bougaidis (Podbeskidzie Bielsko-Biala), Simon Silverholt (IFK Mariehamn), Sebastian Möller (Varebrgs BoIS)

Gefle IF
In: Anton Kralj (Malmö FF), Netan Sansara (FC Edmonton), Erik Törnros (HB Köge)

Ut: Anton Lans (Örgryte IS), Martin Rauschenberg, Bajram Ajeti (IF Brommapojkarna), Rene Makondele (Sandvikens IF), Jens Portin (Avslutat karriären), Andreas Andersson (Östersunds FK), Deniz Hümmet (Trelleborgs FF)

Halmstads BK
In: Dida Rashidi (IK Frej Täby), Andreas Hadenius (IFK Norrköping), Thomas Boakye (Varbergs BoIS), Peter Larsson (Helsingborgs IF)

Ut: Isak Pettersson (IFK Norrköping), Marcus Johansson, Alexander Ruud Tveter (Utgående kontrakt), Fredrik Liverstam (Helsingborgs IF), Adnan Kojic (AFC Eskilstuna), Nikolai Alho (HJK)

Helsingborgs IF
In: Mohammed Abubakari (BK Häcken), Mamudo Moro (Mjällby AIF), Andri Runar Bjarnason (UMF Grindavik), Fredrik Liverstam (Halmstads BK), Anders Randrup (IF Elfsborg), Andreas Granqvist (FK Krasnodar, ansluter i sommar)

Ut: Peter Larsson (Halmstads BK), Matt Pyzdrowski (Varbergs BoIS), Viktor Ljung, Martin Christensen, Jonatan Olsson, Jesper Lange (Utgående kontrakt), Edwin Gyimah (Bidvest Vits), Monday Samuel (Landskrona BoIS), Bradley Ralani (Cape Town City), Felix Bindelöv (Karlslunds IF), Alexander Achinioti Jönsson (IFK Värnamo)

IFK Värnamo
In: York Rafael (Sandvikens IF), Jon Birkfeldt (Åtvidabergs FF), Anton Maikkula, Lumala Abdu (Kalmar FF), Alexander Henningsson (Fredrikstad FK), Victor Kristiansson, Max Olsson (Malmö FF), Alexander Achinioti Jönsson (Helsingborgs IF)

Ut: Petar Petrovic (IF Brommapojkarna), Liridon Silka, Fredrik Lundgren (Östers IF), Simon Nilsson (Örgryte IS), Felix Wieslander Andersson, Oskar Dahlström (Utgående kontrakt), Yves Nkuru (Assyriska Turabdin), Melvin Frithzell (FC Helsingör), Oscar Johansson, Victor Nilsson (Trelleborgs FF), Otto Eriksson (Team TG)

IK Brage
In: Mattias Liljestrand (Syrianska FC), Robbin Sellin (IFK Mariehamn), Simon Alexandersson (AFC Eskilstuna), Oscar Lundin, Jalid Kerkich (Dalkurd FF), Marcus Astvald (Levanger FK), Oliver Bergman (Oskarshamns AIK), Mihlali Mayambela (Djurgården)

Ut: Johan Eklund (Avslutat karriären), Stefan Ilic (GAIS), Ludvig Larsson, Ardian Rexhepi, Viktor Adebahr, Gustav Sundström, Linus Zetterström, Rasmus Lindgren, Jesper Åman, Erik Johansson (Utgående kontrakt)

IK Frej Täby
In: Victor Fors, Amadeus Sögaard, Luca Gerbino Polo (IF Brommapojkarna), David Zlotnik (Vasalunds IF), Joseph Ceesay, Marcus Hansson (Djurgården), Martin Falkeborn (Lilleström SK), Konstantinos Stavrothanasopoulos (Akropolis IF), Hampus Elgan (Syrianska FC)

Ut: Dida Rashidi (Halmstads BK), Admir Catovic, Yonathan Getachew, Noi Olafsson, Ruben Åhman, Oliver Kilic (Utgående kontrakt), Lukas Sunesson (Marquette University), Franco Karroum (IFK Stocksund), Pontus Åsbrink (IFK Mariehamn)

Jönköpings Södra
In: Amir Al-Ammari, Peter Gwargis (Husqvarna FF), Axel Lindahl (Oskarshamns AIK), Frank Pettersson (Dalkurd FF), Anton Liljenbäck (Varbergs BoIS), Carljohan Eriksson (Helsingfors IFK), Erik Moberg (Viborg FF), Ahmad Gero (Ramcy Academy), Sebastian Crona (Östers IF), Jakob Orlov (SK Brann)

Ut: Dzeins Kozica (Djurgården), Stefan Karlsson (Östers IF), André Calisir (IFK Göteborg), Evgeny Kobozev, Alex Portillo, Fran Marmolejo, Jonathan Tamimi (Utgående kontrakt), Stian Aasmundsen (Kristiansunds BK), Simon Dimitrijevic (Mjällby AIF), Robert Gojani (IF Elfsborg)

Landskrona BoIS
In: Monday Samuel (Helsingborgs IF), Granit Stagova (Mjällby AIF), Bahrudin Atajic (FK Zalgiris)

Ut: Rasmus Alm (IF Brommapojkarna), Ivo Vazgec, Raslan Al Kurdi (Utgående kontrakt), Dino Mesic (Torns IF), Saber Azizi (FC Rosengård)

Norrby IF
In: Kenan Mehovic (IK Gauthiod), Lasse Nilsson (IF Elfsborg), Adam Eriksson (FK Karlskrona), Patrick Dyrestam (Assyriska BK), Marc Axengren (Husqvarna FF), Hugo Svensson (IF Elfsborg), Jonathan Azulay (Utsiktens BK), Richard Yarsuvat (Dalkurd FF)

Ut: Adam Ståhl (Kardemir Karabukspor), Kadir Hodzic (AFC Eskilstuna), Andreas Bäckland Dahlqvist (Utgående kontrakt), Viktor Nilsson (Tvååkers IF)

Varbergs BoIS
In: Matt Pyzdrowski (Helsingborgs IF), Sebastian Möller (GAIS), Elmin Nurkic (Östers IF), Albert Ejupi, Nahom Girmai Netabay (Kristianstad FC), Jakob Bergman (IK Sirius), Perparim Beqaj, Albin Svensson (Tvååkers IF), Albin Skoglund (BK Häcken), Hampus Bohman (Klubblös), Hampus Zackrisson (Degerfors IF), Eddie Tran (Kvarnby IK), Teddy Bergqvist (Malmö FF)

Ut: Thomas Boakye (Halmstads BK), Anton Liljenbäck (Jönköpings Södra), Peter Dahlberg, Joakim Wulff, Erik Lund, Peter Nyström, Eric Nilsson (Utgående kontrakt), Karl Söderström (Falkenbergs FF), Pär Asp, Ajsel Kujovic (Avslutat karriären), Christoffer Arvidsson (Tvååkers IF)

Örgryte IS
In: Diego Montiel (IK Sirius), Jakob Lindström, David Engström (BK Häcken), Simon Nilsson (IFK Värnamo), Anton Lans (Gefle IF), Karl-Johan Lindblad (Östers IF), Filip Almström Tähti (Notudden FK), Jesper Järnvik (Qviding FIF), Gustav Ludwigson (Sävedalens IF), Alibek Aliev (CSKA Moskva)

Ut: Andreas Östling (GAIS), Johan Hammar (BK Häcken), Rasmus Andernil Bozic (Utsiktens BK), Tommie Veljovic, David Johansson, Sebastian Carlsen, Martin Mutumba (Utgående kontrakt), Fredrik Björck, Johan Elmander (Avslutat karriären), Hakeem Araba (PS Kemi Kings)

Östers IF
In: Liridon Silka, Fredrik Lundgren (IFK Värnamo), Simon Helg (Åtvidabergs FF), Oliver Silverholt (Hammarby), Carl Johansson (Kalmar FF), Stefan Karlsson (Jönköpings Södra)

Ut: Morten Sundli, Isaac Shaze (Utgående kontrakt), Robin Östlind (Falkenbergs FF), Fritiof Björkén (IF Brommapojkarna), Jesper Lövdahl (IK Oddevold), Enoch Adu (FK Karlskrona), Karl-Johan Lindblad (Örgryte IS), Simon Strand (Lyngby BK), Johan Hjalmarsson (IFK Grimslöv), Sebastian Crona (Jönköpings Södra)

Fler nyheter

Ung talang klar för Varberg

Varbergs BoIS förstärker truppen med ett spännande framtidsnamn i form av 18-årige Axel Olsson, som närmast kommer från Ängelholms FF. … Läs mer

Seger för GAIS men Degerfors föll tungt

De sista matcherna i den första omgången av Svenska Cupens gruppspel avslutades under måndagskvällen. Det blev en 3-2-seger för GAIS… Läs mer

Frej Täby bortaslog J–Södra i cupen

Hemmalaget Jönköpings Södra tog ledningen efter fem minuter. Men det var ändå gästande IK Frej Täby som gick vinnande ur… Läs mer

Helsingborg kryssade mot Norrköping

Helsingborgs IF såg länge ut att gå mot en seger i Svenska Cupens inledande gruppspelsomgång. Men i matchens sista sekunder… Läs mer

Veckans profil: ”Kaptenskapet är en ära”

Han har varit i Öster sedan 2006 och upplevt emotionella berg- och dalbanor som nästan ingen annan. Men Mario Vasilj… Läs mer

Anton Wede tillbaka i Falkenberg: ”Bara positivt”

Anton Wede återvänder till Falkenbergs FF efter att kontraktet med GAIS gått ut. Mittfältaren spelade för FFF senast 2014. – Målet… Läs mer

Reservbetonat Landskrona föll igen

Det blev en ny förlust på försäsongen för Landskrona BoIS då man föll med 3-1 borta mot division 1-laget FK… Läs mer

Gefle värvar provspelaren Kastrati

Fitim Kastrati har nyligen provspelat med Gefle IF. Idag meddelade klubben att den offensivt lagde 24-åringen anslutit på ett treårskontrakt…. Läs mer

Positiva tongångar trots förlust för J-Södra

Carljohan Eriksson väljer att se det positiva efter att Jönköpings Södra förlorat med 1-0 mot IFK Norrköping i en träningsmatch… Läs mer

Alvaro Santos: ”Passion för att hjälpa unga spelare”

Alvaro Santos är i år huvudtränare för Helsingborgs IF:s U17-lag. Samtidigt är hans fotbollsakademi hemma i Brasilien i full rullning…. Läs mer

Degerfors föll i länsderbyt mot ÖSK

Örebro SK och Degerfors IF möttes under söndagen i ett genrep inför Svenska Cupen som inleds nästa helg. Matchen slutade 1–0… Läs mer

Träningsmatcher för tio Superettan-lag

Hela tio lag i Superettan spelade träningsmatcher under lördagen. Dagens vinnare blev IK Frej Täby, Falkenbergs FF, IK Brage, Varbergs… Läs mer

LISTA: Så har ditt lag värvat vintern 2018

Klubbarna i Superettan är i full gång med att lägga trupp-pusslet inför den kommande säsongen, och kan så göra ända… Läs mer

Veckans profil: ”Läser inte om mig själv längre”

Han var ute på vift i tio år och återvände hem till Sverige först som 31-åring. Nu är Dusan Djuric… Läs mer

Mayambela ansluter till Brage på lån

Nykomlingen IK Brage lånar in Mihlali Mayambela, som gjorde sju mål och fyra assist på lån i Degerfors IF förra säsongen…. Läs mer

C Mores tablå för försäsongen och Svenska Cupen

Försäsongen är i full gång och för många klubbar i Allsvenskan och Superettan så väntar nu Svenska Cupens gruppspel. C… Läs mer

Frej Täby lånar in Hansson från Djurgården

Marcus Hansson ansluter till IK Frej Täby på lån från Djurgården. 27-åringen ses främst som en central mittfältare men är… Läs mer

J-Södra värvar Orlov: ”Rörlig forward”

Jakob Orlov återvänder till svensk fotboll. Anfallaren har skrivit på ett tvåårskontrakt med Jönköpings Södra. – En rörlig forward med hög… Läs mer

GAIS vände till seger i målkalas

GAIS vann med 5-3 mot GIF Sundsvall när lagen möttes i en träningsmatch i Spanien under tisdagen. En utvisning efter… Läs mer

Öster och kommunen satsar på hybridgräs

Östers IF meddelade i slutet av oktober förra året att klubben kommer att anlägga hybridgräs på sin arena. Detta för… Läs mer