Seger mot Kvarnsvedens IK

8 feb 2023
I kvällens möte mot division 2-laget Kvarnsvedens IK blev det en komfortabel seger. Siffrorna skrevs till 3-0 (3-0) efter att Brages mål gjordes av Christopher Redenstrand, Ferhad Ayaz, Filip Sjöberg.

Bortakortet 2023 finns nu ute

8 feb 2023
BORTAKORTET 2023 Alla ni som reser land och rike runt för att stötta vårt rödblåa lag kan nu ta del av ett supererbjudande! Ett samarbete mellan Svensk Elitfotboll och Öster möjliggör för alla som vill följa samtliga av Östers bortamatcher att köpa Bortakortet för säsongen 2023 i Superettan. För endast 800 kronor (53 kronor i snitt per match) ser du våra 15 bortamatcher på tilldelad bortasektion för respektive arena. Vi har max 100 stycken Bortakort att sälja - först till kvarn gäller. Försäljningsperiod sker från och med idag fram till 20 mars och Bortakortet kommer skickas till dig i slutet av mars.  Eftersom korten ej är personliga går det bra att låna ut sitt kort ifall möjligheten inte finns att gå på matchen. Försäljningen av bortakortet pågår fram till den 19 mars eller till dess att korten tagit slut. Föreningarna behåller 50% av sin försäljning av Bortakortet. De andra 50% av intäkterna fördelas jämnt mellan samtliga föreningar i Superettan. Önskar du ett Bortakort, gör du dessa två enkla steg. 1. Maila fullständigt namn, adress och telefonnummer till vår Evenemangs- och Privatmarknadsansvarig, Jonatan Larsson, på jonatan.larsson@ostersif.se. 2. Du betalar för kortet genom att swisha in beloppet på numret 123 084 58 91 och märk betalningen med "Bortakortet 2023". Läs mer om Bortakortet här. Vi ser framemot att se rödblå supportrar genom hela säsongen - hemma som borta!

Jumpyard blir ny partner till ÖSK Fotboll

8 feb 2023
Inför säsongen 2023 kliver Jumpyard in som ny partner till ÖSK Fotboll. Det nya samarbetet inleddes med att herrlaget besökte Jumpyard för teambuilding och Gokart.

Biljetter släppta till Svenska Cupens gruppspel

8 feb 2023
Från och med idag är det möjligt att köpa biljetter till herrlagets hemmamatch i Svenska Cupens gruppspel. Matchen spelas mot Djurgårdens IF söndagen den 26 februari kl. 17:30.

Gustav Molin förlänger!

8 feb 2023
Vi kan idag med stor glädje meddela att målvaktstalangen Gustav Molin har förlängt sitt kontrakt med GIF Sundsvall. Det nya avtalet med klubben är skrivet på 2 år. – Det känns grymt spännande att få vara med på denna resa med GIF Sundsvall två år till, säger Gustav Molin med ett leende direkt efter att …

Stora löftet valde VSK för att utvecklas – hyllar nya klubben: ”Behandlar herrar och damer lika”

8 feb 2023
Elsa Sund var sugen på att testa något nytt – och valde VSK Fotboll. Nu berättar talangfulla innermittfältaren om första tiden i Grönvitt. ”Jag utvecklas mycket i den här miljön”, säger hon inför lördagens match på Iver Arena. Inlägget Stora löftet valde VSK för att utvecklas – hyllar nya klubben: ”Behandlar herrar och damer lika” dök först upp på VSK Fotboll.

Tot Wikström inför onsdagens kvällsmatch på Vallen

8 feb 2023
Ikväll, onsdag, spelar vi vår tredje träningsmatch när Kvarnsvedens IK väntar i ett daladerby på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen, med avspark klockan 18:30.

Österfika på onsdagar kl 14.00

8 feb 2023
Tillsvidare kommer Österfikat att hållas på Östergatans restaurang (Visma Arena) på onsdagar från kl 14.00. Du hittar till oss på västra långsidan i nära anslutning till vår biljettservice. Varmt välkomna!

INFÖR B93

7 feb 2023
I morgon är det dags för herrarnas fjärde träningsmatch denna försäsong och för första gången spelar vi hemma i Landskrona. För motståndet svarar danska B93 och avsparkstid är redan 14:00. Detta är också den andra av totalt tre matcher under ”Den danske ugen” som pågår för tillfället. I den första matchen, mot Sönderjyske, vann Landskrona … Continued Inlägget INFÖR B93 dök först upp på Landskrona BoIS.

Lördagens hemmamatch sänds på GT/Expressen

7 feb 2023
På lördag är det dags för ny hemmamatch för vårt herrlag när Östers IF kommer på besök. Denna, och en hel del andra matcher under vår försäsong går att se på Expressen/GT. För att se matcherna krävs det nya paketet för livesport, PremiumMax. Expressen vill informera att det i PremiumMax även ingår bland annat franska Ligue […] Inlägget Lördagens hemmamatch sänds på GT/Expressen dök först upp på ÖIS Fotboll.

HIF Play | Insidan av herrarnas träningsmatch mot Jönköpings Södra IF

7 feb 2023

Robin Kane provspelar med Öster

7 feb 2023
Under denna vecka kommer Robin Kane från italienska Serie A-klubben, SS Lazio, att provspela för Öster. Robin är en 18-årig mittback från Estland men har tillhört Lazios akademi i ett och ett halvt år. Han har mestadels spelat för Lazios U19 men också medverkat i deras U21-lag. Hans provspel hos oss betyder att han kommer medverka på A-lagets träningar och dessutom vara med i U21-truppen som reser till Gastens IP under eftermiddagen för att möta Kalmar FF. Hela truppen som reser till Kalmar dyker upp i våra sociala medier inom kort.