AFC kvällens enda vinnare

Wilhelm Loeper satte en straff och fixade tre viktiga poäng för AFC Eskilstuna. Mötet mellan Ljungskile och Norrby slutade 1-1 efter en sen kvittering från gästerna.

Ljungskile SK – Norrby IF 1-1
Se höjdpunkter.

Efter en timmas spel tog hemmalaget ledningen från straffpunkten genom Perparim Beqaj. Målet såg ut att bli matchens enda och Ljungskile var på väg mot tre oerhört viktiga poäng i bottenstriden.

Men Norrby ville annorlunda och precis som senast lagen möttes ordnade man poäng sent. I kväll var det Oke Akpoveta som fixade pong för boråsarna när han i den 94:e minuten kvitterade till 1-1.

Västerås SK – AFC Eskilstuna 0-1

Två lag som kämpar ibotten av tabellen möttes på torsdagskvällen och det var gästande AFC Eskilstuna som tog med sig poängen hem från Västerås. Wilhelm Loeper gjorde matchens enda mål från straffpunkten i den andra halvleken.