Andra raka 1-0-segern för GAIS

GAIS tog tre nya poäng då man under onsdagskvällen vann med 1-0 hemma mot Norrby IF. Leonard Pllana drog in matchens enda mål i slutet av den första halvleken.

GAIS har tagit sex poäng av sex möjliga efter att man gick skilda vägar med huvudtränaren Bosko Orovic. Med assisterande tränaren Patrik Ingelsten vid rodret kom andra raka 1-0-segern mot Norrby IF på Gamla Ullevi.

Matchen var tät och saknade riktigt heta avslut, men det fanns gott om nästan-lägen i matchöppningen när spelet var något böljande.

Inte heller matchens enda mål kom på något givet superläge, utan Leonard Pllana visade upp fin precision då han placerade in 1-0 lågt nere i högra hörnet från distans i den 43:e minuten.

GAIS försvarade sig bra i den andra halvleken och hindrade Norrby från att få in ett kvitteringsmål – allra närmast var Didric Andersson efter ett högerinlägg på stopptid, men Marko Johansson i hemmamålet kunde hålla bollen – och Grönsvart lyfter nu upp till elfte plats i tabellen.