Björndahl ordnade segern för Degerfors

Det var Erik Björndahls kväll på Stora Valla när Degerfors tog en sen seger mot BP – hemmalagets anfallare gjorde båda målen när stockholmarna besegrades med 2–1.

Avgörandet kom dock sent. Det var i den 86:e minuten som Björndahl till stort jubel kunde sätta ett förlösande 2-1–mål till hemmalaget.

Samme Björndahl hade redan efter 14 minuters spel givit sitt lag ledningen från straffpunkten, men Philip Hellquists kvitteringsmål i den 64:e såg länge ut att bli matchens sista. Gästerna hade sedan ett par lägen att sätta ytterligare ett mål, men Degerfors höll undan och återfinns nu på en stabil femteplats.

Se höjdpunkterna i spelaren: <iframe src="https://www.tv4play.se/iframe/video/12503371?width=540" width="540" height="303" frameborder="no" scrolling="no"></iframe>