BoIS kvar i topp efter ny seger

17 juli, 2021 kl 17:13 Både Landskrona BoIS och Norrby IF tog nya segrar samtidigt som IK Brage tog sig upp på säker mark efter seger i Göteborg. I den sena matchen vann IFK Värnamo Smålandsderbyt mot Östers IF.

Akropolis IF – Norrby IF 0-3
Norrby fortsätter haka på i den absoluta toppstriden. Efter en mållös första halvlek satte boråsarna tre i den andra och säkrade tre nya pinnar. Det finaste målet stod Robin Strömberg för som på ett elegant sätt vred upp en frispark i det vänstra krysset.

GAIS – IK Brage 0–2
Att släkten är värst vet alla som tittar på fotboll. Leonard Pllana, med ett förflutet i GAIS stod för ett av målen när IK Brage, efter två raka förluster, plockade tre poäng och klev upp på säker mark i Superettatabellen.

Landskrona BoIS – Trelleborgs FF 4-2
Hemmalaget tog ledningen redan innan minuten var spelad och det skvallrade kanske om att vi skulle få en målrik historia på Landskrona IP. Så blev det också. Innan timman var spelad hade vi fått se sex mål och det var BoIS som stod för de flesta. 4-2-segern gör att nykomlinge fortsatt toppar Superettan.
 

IFK Värnamo – Östers IF 2-0
I dagens andra derby var det också hemmalaget som var starkast. Christian Moses inledde målskytet i starten av den andra halvleken och på tilläggstid fastställde Joel Stevens slutresultatet. Segern innebär att IFK Värnamo är fyra i tabellen. Östers IF ligger fem poäng efter, på en åttonde plats.

FOTO: Bildbyrån

Vinstpengar till ÖIS ungdomsfond och till BoIS för alla

28 jul 2021
Varje månad delar elitfotbollens huvudpartner Unibet ut 10 000 kronor till vinnarna av Månadens spelare och Månadens tränare. Vinstpengarna för Månadens spelare och Tränare i Superettan i juni går till Örgrytes ungdomsfond samt till Landskrona BoIS för alla.

Van Den Hurk med nytt hat-trick

27 jul 2021
Anthony van Den Hurk har verkligen hittat målformen på slutet. Med tre nya mål säkrade han Helsingborgs seger hemma mot Falkenbergs FF. Samtidigt vann Öster Smålandsderbyt mot J Södra.

Vukojevic hat-trickhjälte för Norrby

26 jul 2021
Dijan Vukojevic tre mål betydde seger och att Norrby är tillbaka på andraplatsen i Superettantabellen. Samtidigt som Norrby vann i Borås kryssade GAIS och Akropolis IF i Göteborg.

Dubbla hemmasegrar i söndagsmatcherna

25 jul 2021
IFK Värnamo hakar på i toppen och AFC Eskilstuna tog andra raka segern i Superettan.

Landskrona tog femte raka segern

24 jul 2021
Kevin Jensen satte två mål när Landskrona BoIS slog GIF Sundsvall och tog sin femte raka seger i Superettan. Samtidigt plockade Trelleborg tre poäng i Borlänge.

IFK Värnamo vann i Helsingborg

22 jul 2021
IFK Värnamo tog en stark seger på Olympia och klättrar upp på tredjeplatsen i Superettan.

Jönköpings Södra vände och vann i Falkenberg

20 jul 2021
Hemmalaget Falkenbergs FF hade ledningen vid två tillfällen, men efter 90 minuter hade J Södra gjort flest mål och säkrat de tre poängen.

ÖIS numret större på Gamla Ullevi

19 jul 2021
Örgryte IS tog en säker seger när Vasalunds IF gästade Göteborg.

Götessons pärla fixade segern till AFC

18 jul 2021
AFC Eskilstuna tog sin fjärde raka seger mot GIF Sundsvall och Helsingborgs IF tog, efter ett hat-trick från Anthony van Den Hurk, en ny seger i jakten på toppen.

BoIS kvar i topp efter ny seger

17 jul 2021
Både Landskrona BoIS och Norrby IF tog nya segrar samtidigt som IK Brage tog sig upp på säker mark efter seger i Göteborg. I den sena matchen vann IFK Värnamo Smålandsderbyt mot Östers IF.

HIF vinnare i uppskjutna matchen

11 jul 2021
Assad Al Hamlawi gjorde matchens enda mål när Helsingborgs IF besegrade Akropolis IF.

ÖIS säljer Sjögrell till Sirius

8 jul 2021
Örgryte IS meddelar att man kommit överens med IK Sirius om en övergång för mittfältaren Herman Sjögrell. – Det är ju tråkigt att lämna grabbarna i laget och alla som jag lärt känna ända sedan jag kom till akademin. Så det är lite blandade känslor, säger Sjögrell om flytten.