BoIS trea efter ny seger

Landskrona BoIS tog sin första bortaseger för säsongen när man besegrade GAIS med 3-1 i Göteborg.

I premiäromgången av Superettan 2010 gjorde Niklas Nielsen det enda målet när Landskrona BoIS besegrade Degerfors IF. Det var senaste gången Nielsen gjorde mål i Superettan, men idag fick han fira igen. En kvart in i bortamötet med GAIS fick BoIS frispark i ett bra läge. Nielsen tog hand om frisparken, lät högerfoten tala och borrade in ledningsmålet bakom Mathias Karlsson.

I den andra halvleken tog sig Melker Heier till skottläge och fick kanonträff på sitt avslut. Skottet var ottagbart för Karlsson som fick kapitulera på nytt.

GAIS, ivrigt påhejade av hemmapubliken, hade ett par chanser att närma sig och med fyra minuter kvar fick man in reduceringen. Adam Egnell utnyttjade att BoIS-försvaret inte fick bort bollen ur eget straffområde och tryckte in 1-2. Men närmre än så kom man inte. Istället kontrade Filip Ottosson in 3-1 för gästerna och säkrade segern.

Nykomlingen Landskrona BoIS är i och med segern just nu trea i Superettantabellen.