Dalkurd vände mot ÖIS i andra halvlek

Örgryte gick till pausvila med tvåmålsledning, men Dalkurd gjorde tre i den andra och vann matchen.

Det brukar pratas om sena, psykologiskt viktiga mål i fotboll. I den första halvleken av mötet mellan Dalkurd och Örgryte gjorde gästernas Anton Lans 1-0 efter 38 minuter. Strax innan domaren skulle blåsa för paus kom dessutom 2-0 genom David Engström. Ett perfekt utgångsläge inför de sista 45 minuterna.

Men halvtidssnacket i Dalkurds omklädningsrum måste påverkat laget för i den andra halvlekens start small det direkt. Kerfala Cissoko reducerade efter fyra minuter och kvitteringen kom sju minuter senare genom Besard Sabovic.

I slutminuterna fulländade Sabovic vändningen när han knorrade in en frispark. Tre poäng till Dalkurd som passerar Örgryte i tabellen.