Delad pott på Vångavallen

Trelleborgs FF och GIF Sundsvall spelade 1–1 i Skåne, medan Jönköpings Södra vände till seger hemma mot Akropolis IF.

Trelleborgs FF – GIF Sundsvall: 1–1
Se höjdpunkter från matchen här.
Pontus Engblom slog till för fjärde matchen i rad – om än på ett väldigt turligt sätt då han fick en boll boxad på sig som sedan gick in i mål fram till 1–1 för GIF Sundsvall efter en timmes spel. Dessförinnan hade Trelleborgs FF tagit ledningen då Oscar Johansson tryckt in 1–0 efter att TFF vunnit bollen högt i banan.

Jönköpings Södra – Akropolis IF: 3–1
Mattias Bouvin gav nykomlingen Akropolis IF ledningen med ett lågt skott i den 17:e minuten, men sedan tog Jönköpings Södra över. Edin Hamidovic styrde in 1–1 innan ett snöpligt självmål förde upp J-Södra i ledningen i den andra halvleken. Lagkaptenen Jesper Svensson fastställde sedan slutresultatet till 3–1 genom att skruva in en frispark i slutminuterna.