Eklund: "Revanschsugen och taggad"

11 januari, 2021 kl 13:48 Falkenbergs FF siktar högt när man gör sig redo för Superettan efter nedflyttningen från Allsvenskan.
– Jag känner mig verkligen revanschsugen och taggad, säger lagets tränare Hasse Eklund.

Falkenbergs FF är tillbaka i Superettan efter två raka säsonger i Allsvenskan. Lagets tränare Hasse Eklund nådde uppflyttning med laget 2018 och siktar i år på att upprepa bedriften.

– Jag känner mig verkligen revanschsugen och taggad till att ta tillbaka FFF till Allsvenskan och har utarbetat nya strategier till att vi ska lyckas, säger Eklund.

– Organisationen kommer bli 4-3-3 eller 4-2-3-1 då vi vill vara lite taktiskt flexibla. Det stora skillnaden hoppas jag dock syns på planen där organisation inte ska spela någon roll med ett bättre passningsspel och många skapade målchanser. Vi måste bli bättre på att driva ett eget spel oavsett vilka motståndare vi spelar mot.

– Superettan är en tuff serie och det kommer att krävas att vi kavlar upp ärmarna. Vi ledare är redo att öka kravbilden och arbeta hårt tillsammans med spelarna för att lyckas ta de översta platserna, säger Hasse Eklund.

Läs mer på Falkenbergs FF:s webbsida.

Foto: bildbyrån

VSK och Värnamo höll nollan mot varandra

17 maj 2021
Västerås SK och IFK Värnamo delade på poängen under måndagskvällen.

20 000 kronor till GAIS samhällsengagemang

17 maj 2021
Varje vinnare av Månadens spelare och Månadens tränare i Superettan får 10 000 kronor vardera av elitfotbollens huvudpartner Unibet att skänka till valfritt samhällsengagemang i klubben. I april går pengarna till följande verksamheter.

Coffey sköt AFC till seger mot J-Södra

16 maj 2021
Ashley Coffey blev matchhjälte för AFC Eskilstuna då han gjorde enda målet i hemmamötet med Jönköpings Södra.

Zeljkovic fixade första trean

15 maj 2021
Örgrytes första seger, Norrby och GIF Sundsvall hakar på i toppen och ett avgörande mål från en startdebutant i Östertröjan. Så sammanfattar vi lördagens Superettan-matcher.

Giffarna tog tre poäng i Växjö

11 maj 2021
Pontus Engblom och Johan Bengtsson målade när GIF Sundsvall besegrade Östers IF på Visma Arena.

IFK Värnamo tog över GAIS serieledning

10 maj 2021
IFK Värnamo vann med 1–0 hemma mot GAIS under måndagen och övertar därmed gästernas serieledning. Samtidigt spelade Trelleborgs FF och Akropolis IF 1–1.

Mathias Karlsson månadens spelare i april

10 maj 2021
GAIS målvakt Mathias Karlsson höll nollan i de tre omgångarna i april och vinner priset som månadens spelare.

Jacobsson månadens tränare i april

10 maj 2021
GAIS inledde säsongen med två segrar, ett kryss och noll insläppta mål. Huvudtränaren Stefan Jacobsson tar hem månadens tränare i april.

Vukojevic sköt Norrby till andra segern

9 maj 2021
Dijan Vukojevic gjorde matchens enda mål när Norrby IF bortabesegrade Vasalunds IF under söndagen. Senare spelade IK Brage och Helsingborgs IF 0–0.

Sent segermål fixade BoIS-seger

8 maj 2021
Landskrona BoIS, Falkenbergs FF och Västerås SK plockade tre poäng när Superettans femte omgång rullade igång på lördagen.

Mäktig vändning av GAIS mot Öster

4 maj 2021
Ett sprakande tidigt toppmöte mellan GAIS och Östers IF slutade med en 3–2-seger för Grönsvart, som vände 2–0-underläge till seger i slutminuterna.

Ny tjänst – alla höjdpunkter direkt i mobilen

4 maj 2021
Nu lanserar vi Highlights Plus, en tjänst där du kan se matchavgörande händelser från alla våra matcher utan fördröjning direkt i mobilen.