Fjärde raka segern för Falkenberg

Falkenbergs FF har tagit tolv poäng av tolv möjliga i Superettan 2018. På söndagen besegrade man IK Frej Täby med 3–1.

Debutanten Chisom Egbuchulam fick en riktigt bra start på sin Falkenbergskarriär. Han hoppade in i den andra halvleken vid ställningen 0-0 och bidrog därefter starkt till att FFF kunde plocka sin fjärde raka seger i Superettan den här säsongen.

Matchens första mål kom i den 73:e minuten genom Per Karlsson efter en hörna. Strax därefter slog Egbuchulam till med sitt första av två mål. Det andra gjorde han på stopptid och punkterade definitivt matchen efter att gästernas Nsima Peter stuckit emellan och reducerat till 2–1 i den 89:e minuten.

3–1 blev slutresultatet och det innebär att Falkenberg toppar tabellen efter fyra omgångar – två poäng före tvåan Örgryte IS.

IK Frej Täby jagar fortfarande säsongens första seger.