J Södra vann i Borås

Hemmalaget Norrby tog ledningen, men Jönköpings Södra kom tillbaka och vann till slut med 2-1. I dagens andra match kryssade Akropolis och GAIS.

Norrby IF – Jönköpings Södra 1-2
Se höjdpunkter.

Efter oavgjort på noll i paus dröjde det en kvart in i den andra halvleken innan hemmalaget Norrby tog ledningen. Abdelrahman Saidi satte 1-0 från straffpunkten, men boråsarnas glädje blev kortvarig. Edin Hamidovic kvitterade för gästerna bara tre minuter efter ledningsmålet.

Med åtta minuter kvar satte Daniel Ljung Jönköpings Södras segermål.

Akropolis IF – GAIS 2-2

Det var gästande GAIS som startade piggast och redan efter två minuter satte Joackim Åberg 1-0 för gästerna. Men strax innan paus nickade Marcus Burman in kvitteringen.

I den andra halvleken återtog gästerna ledningen genom August Wängberg. Men än en gång kom hemmalaget tillbaka och Nicola Vasic kvitterade till 2-2.