Klar Brage-seger hemma mot ÖIS

IK Brage gled tillbaka in i vinnarspåret med en klar 4–0-seger hemma mot Örgryte IS under söndagen.

IK Brage – Örgryte IS: 4–0
IK Brage hämtade upp ett tvåmålsunderläge till 2–2 borta mot Trelleborgs FF i den senaste omgången. Även under söndagen var laget inblandat i en match med fyra mål, men den här gången gjorde man samtliga själva. 1–0 stötte Douglas Karlberg in vid bortre stolpen precis innan halvtidsvisslan. 2–0 var ett inlägg av Johan Arvidsson som seglade hela vägen in i mål, 3–0 lättade Niklas Söderberg in vid främre stolpen i friläge, och 4–0 kunde Söderberg lägga in i öppet mål efter ett misstag i ÖIS-försvaret.

Utsiktens BK – Dalkurd FF: 3–0
Nykomlingen Utsikten  fortsätter  att  hänga med i toppen av Superettan. Under söndagen hemmabesegrade man Dalkurd, en annan nykomling, med 3–0 efter att gästerna dragit på sig två utvisningar i den andra halvleken. Vid det laget stod det dock redan 2–0 till hemmalaget efter att Bobby Allain i DFF-målet inte kunnat hålla Erik Westermarks långskott i den 24:e minuten, och gästerna råkat sätta en boll i eget mål i den 38:e minuten. Med två man mer på planen kunde sedan Utsikten fastställa slutresultatet till 3–0 genom ett välplacerat skott från Markus Björkqvist.