Kryss i hängmatchen mellan Syrianska och Öster

Syrianska och Öster delade på poängen efter 1–1 i Södertälje.

Viktiga poäng stod på spel när den uppskjutna matchen från omgång 12 mellan Syrianska FC och Östers IF spelades på Södertälje Fotbollsarena.

Matchen var Denis Velics första som huvudtränare i tabelljumbon Öster – och han fick en smakstart på nya jobbet. Gästerna tog nämligen ledningen efter 27 minuter då Carl Johansson tog sig runt på kanten och slog in en boll som Christian Ljungberg stötte in från nära håll.

Syrianska, som gjorde en bra första halvlek, kvitterade direkt efter paus genom Beneyam Belye Demte.

1–1 stod sig matchen ut och resultatet innebär att Syrianska tar sig förbi GAIS, upp till 12:e plats, i tabellen. Öster ligger fortsatt sist, två poäng bakom IK Frej Täby och IF Brommapojkarna.