Kvartett lämnar Norrby – Dresevic och Axengren lägger av

23 november, 2018 kl 16:13

Kvartett lämnar Norrby – Dresevic och Axengren lägger av

Norrby IF meddelar att Shkelqim Krasniqi, Kardo Aso, Marc Axengren och Medi Dresevic lämnar klubben i vinter. Axengren och Dresevic lägger dessutom skorna på hyllan.
– Jag har extremt många bra minnen efter alla år i klubben, säger backen Dresevic.

Norrby IF har för andra året i rad landat på säker mark i Superettan sedan uppflyttningen från division 1 säsongen 2016.

Borås-laget meddelar nu att fyra spelare som varit med på resan uppåt i seriesystemet lämnar klubben: anfallaren Skelqim Krasniqi samt backarna Kardo Aso, Marc Axengren och Medi Dresevic tackar alla för sig – varav de sistnämnda två lägger skorna på hyllan.

– I början kommer det säkert att kännas tomt. Man är ju van vid att gå och träna efter jobbet, så det kommer säkert att vara lite annorlunda. Men det är inte speciellt konstigt när man spelat fotboll i så många år, säger Dresevic till Norrbys webbsida.

– Jag har extremt många bra minnen efter alla år i klubben. Lagsammanhållning har alltid varit stark och jag har fått många fina vänner tack vare Norrby IF, konstaterar Medi Dresevic.

Sedan tidigare är det klart att även Lasse Nilsson, som skrev på för Norrby inför den gångna säsongen från stadskollegan IF Elfsborg, avslutar karriären efter att ha lyckats med målet att hänga kvar med laget i Superettan.

– Man känner att Norrby har något bra, fint och stort på gång. Personligen fick jag chansen att lämna fotbollen med ett leende, berättade Nilsson för fotbollskanalen.se efter sista omgången för säsongen.

Kommande matcher

lör 30 mar 13:30 2019

IF Brommapojkarna - Västerås SK FK

lör 30 mar 16:00 2019

Mjällby AIF - Varbergs BoIS FC

lör 30 mar 16:00 2019

Trelleborgs FF - GAIS

lör 30 mar 16:00 2019

Örgryte IS FF - Norrby IF

sön 31 mar 15:00 2019

Östers IF - Dalkurd

sön 31 mar 17:30 2019

Syrianska FC - Degerfors IF