Läckra mål när Brage bortabesegrade Norrby

IK Brage och Varbergs BoIS håller jämna steg i toppen efter att båda lagen vunnit på bortaplan under måndagskvällen.

När Norrby IF tog emot IK Brage under måndagskvällen gick hemmalaget till halvtidsvila med ledning efter en otagbar frispark av Robin Strömberg på stopptid i den första halvleken.

Men bara en halv minut in i den andra halvleken var gästerna ikapp då Christian Kouakou löpte sig fri och rullade in 1–1 utom räckhåll för Mergim Krasniqi i hemmamålet.

Robbin Sellin skulle sedan bli matchens andra målgörare på frispark då han fullbordade Borlänge-lagets vändning genom att skruva in 2–1 i högra krysset i den 82:a minuten.

Jonathan Morsay satte sedan spiken i kistan med en kanon som gick i mål via ribban ur väldigt snäv vinkel i den 90:e minuten.

Samtidigt i Skåne tog Varbergs BoIS en efterlängtad 1–0-seger mot Trelleborgs FF. Varberg hade inte vunnit i serien sedan 10 juli, men efter att Astrit Seljmani akrobatiskt snurrat in matchens enda mål på Vångavallen är man nu tillbaka i segerspåret.