Landskrona tog femte raka segern

Kevin Jensen satte två mål när Landskrona BoIS slog GIF Sundsvall och tog sin femte raka seger i Superettan. Samtidigt plockade Trelleborg tre poäng i Borlänge.

Landskrona BoIS – GIF Sundsvall 2-0
Den skånska nykomlingen fortsätter övertyga i Superettan. På lördagseftermiddagen tog Landskrona BoIS sin femte raka seger när Giffarna från Sundsvall besegrades. Kevin Jensen satte ledningsmålet i den tolfte minuten. En fin, svepande långboll från Filip Ottosson landade på läppen hos Jensen som placerade in 1-0 på volley.

Fem minuter in i den andra halvleken spelades Jensen fram av Robin Hofsö innan han pangade in tvåan.

Resultatet stod sig tiden ut och BoIS är fortfarande i topp av Superettantabellen.

IK Brage – Trelleborgs FF 0-1
TFF hade tre raka segrar inför förra helgens derbyförlust mot just Landskrona BoIS. Men idag fick man fira en ny seger och hakar därmed på i toppen. Haris Brkic satte ledningsmålet efter en halvtimmes spel.

IK Brage gick för kvittering, men jakten blev försvårad när Alexander Zetterstörm visades ut efter en timma. 1-0 till gästande TFF stod sig matchen ut och det innebär att skåningarna är på kvalplats uppåt, medan IK Brage är kvar på negativ kvalplats.