Lundin målskytt igen – Brage fortsatt obesegrat

Brage tog tre nya poäng när GAIS besegrades med 3-0 på Bravida Arena. För fjärde matchen i rad blev Anton Lundin målskytt för Borlängelaget.

I den första halvleken höll sig Anton Lundin framme och gjorde sitt fjärde mål för säsongen. Efter paus fick GAIS målvakten Marko Johansson utvisad och det tog gästande Brage fördel av direkt. Inom loppet av fem minuter efter det röda kortet hade man utökat till 3-0. Benjamin Hjertstrand gjorde sitt första för säsongen i den 63:e minuten nenär han gjorde 2-0. Minuten senare satte Christian Kouakou trean med sitt andra för säsong.

Kouakou fick ytterliggare några minuter senare lämna planen efter att ha åkt på en smäll mot huvudet.

Brages tre nya poäng innebär att man, åtminstone för tillfället, kliver upp i topp av Superettan.