Norrby gasade ifrån GAIS i andra halvlek

Norrby IF vann mot GAIS medan nykomlingarna Umeå FC – Akropolis IF och Västerås SK – Degerfors IF slutade oavgjort.

Norrby IF – GAIS: 3–0
Se höjdpunkter från matchen här.
Efter en mållös första halvlek satte Norrby plattan i mattan direkt i den andra halvleken när GAIS gästade Borås Arena. Alen Krasnici tryckte in 1–0 vid den närmsta stolpen i högerposition direkt efter halvtidspausen, innan Dardan Rexhepi med två mål fastställde slutresultatet till 3–0.

Umeå FC – Akropolis IF: 1–1
Umeå FC missade en straff hemma mot Akropolis IF innan Alexis Bbakka satte 1–0 för UFC i friläge. När gästerna sedan fick läge från elva meter i slutminuterna var fjolårets poängkung Adhavan Rajamohan iskall då han placerade in 1–1 uppe i vänstra krysset.

Västerås SK – Degerfors IF: 2–2
Degerfors var på väg mot andra raka segern i öppningen av Superettan när Karwan Safari med en utsökt yttersidesvolley skruvade in 2–2 i den 91:a minuten. Innan dess hade mål av Oliver Ekroth och Villiam Dahlström vänt matchen för Degerfors efter att Filip Tronet gett hemmalaget ledningen på Iver Arena.