Oavgjort på Borås Arena

IK Brage kom tillbaka två gånger om och säkrade en poäng i bortamötet med Norrby IF. Samtidigt slutade övriga två tisdagsmatcher 0–0.

Norrby IF – IK Brage: 2–2
Norrby IF inledde målskyttet hemma på Borås Arena under tisdagen där IK Brage var på besök som motstånd. Ncklas Savolainen satte dit 1–0-målet i den 17:e minuten. Fem minuter innan halvlekens slut skulle dock Brage ta sig tillbaka till ett likaläge via Niklas Söderberg. 15 minuters vila verkade ha gjort hemmalaget gott, för redan i den andra halvlekens första minut återtog Norrby ledningen genom Max Andersson.

Skövde AIK – Östers IF: 0–0
På Södermalms IP fick publiken inte se några mål den här aftonen när Skövde AIK tog emot Östers IF. De båda lagen hade några lägen var att sätta dit bollen, men det ville sig inte rikrigt. Gästerna drabbades mot slutet av en utvisning när Tatu Varmanen drog på sig ett andra gult kort. Men man lyckades hålla undan på slutet och matchen förblev alltså mållös.

Utsiktens BK – Trelleborgs FF: 0–0
Inte heller i mötet mellan Utsiktens BK och Trelleborgs FF på Bravida Arena skulle det bli några mål att rapportera om. Heta målchanser saknades det däremot inte – men målvakterna i de båda lagen stod stabilt bakåt. Därmed blev det en poäng till vardera lag.