ÖIS lånar Adam Bergmark Wiberg

13 januari, 2020 kl 14:31 Örgryte IS har gjort klart med anfallaren Adam Bergmark Wiberg, som ansluter på lån från Djurgården.
– Det känns helt rätt med ÖIS för mig, säger strikern.

Örgryte IS har bland annat tappat anfallaren Gustav Ludwigson till Hammarby i vinter. Klubben har därför sökt efter en ny djupledsstark spjutspets, och har hittat honom i Djurgården; Adam Bergmark Wiberg ansluter på lån under 2020.

– Vi har sökt efter en profil i anfallet som är hårt jobbande som är bra i djupled, har näsa för mål och vill ta sig in i straffområdet. Med den kravprofilen känner vi att vi har träffat helt rätt med Adam Bergmark Wiberg, säger sportchefen Igor Krulj.

– Det känns helt rätt med ÖIS för mig. Det är en fantastiskt fin klubb och man vet att det finns bra faciliteter här och bra spelare runt omkring mig och man vet att det är något riktigt bra på gång här så valet var ganska enkelt faktiskt, kommenterar Bergmark Wiberg själv.

Läs mer på Örgrytes webbsida.

Foto: fotboll.ois.se

Halmstadduo tampas med ’Giffare’ i Månadens spelare

3 jul 2020
Bland Superettans finalister till Månadens Spelare i juni återfinns två spelare från Halmstads BK och en från GIF Sundsvall.

Pllana fixade Brages första seger

28 jun 2020
IK Brage och Norrby IF vann på bortaplan i eftermiddagens två första matcher.

Umeå vände mot decimerat AFC

27 jun 2020
Nykomlingarna Umeå FC och Akropolis IF tog sina första segrar för säsongen under lördagen.

Spelordning för omgång 7-30 fastställd

26 jun 2020
Spelordningen och preliminära huvuddagar för omgångarna 7-30 är nu satta. I den sjunde omgången kan vi bland annat få se Smålandsderbyt mellan Östers IF och Jönköpings Södra samt IK Brage – Örgryte IS.

Palmlöf: "Varit Sundsvall-supporter så länge jag minns"

26 jun 2020
Som liten bar han en GIF Sundsvall-tröja full med autografer och följde varenda träning med laget under sommarlovet. Idag är 18-årige Albin Palmlöf själv en av klubbens mest spännande spelare. – Men det gäller att vara ödmjuk och inte tro att man är något, säger han i en intervju med Unicoach.se.

Wiedesheim-Paul i målprotokollet igen

23 jun 2020
Dalkurd FF, Östers IF, Jönköpings Södra och Halmstads BK tog tre poäng på tisdagskvällen.

Engblom sänkte Brage

22 jun 2020
GIF Sundsvall tog sin andra raka seger i inledningen av Superettan när man besegrade IK Brage på bortagräs.

Omgång 4–6 av Superettan fastställda

22 jun 2020
Spelschemat för omgång 4, 5 och 6 är klart. Omgång 4 inleds med matcherna Trelleborgs FF–GIF Sundsvall och Jönköpings Södra–Akropolis IF fredagen den 3 juli klockan 19.00.

Norrby gasade ifrån GAIS i andra halvlek

21 jun 2020
Norrby IF vann mot GAIS medan nykomlingarna Umeå FC – Akropolis IF och Västerås SK – Degerfors IF slutade oavgjort.

Målrik premiäronsdag

17 jun 2020
Tre matcher avslutade premiäromgången i Superettan och vi bjöds på många och snygga mål.

Sundsvall vände mot Umeå i premiären

16 jun 2020
Premiärdagens matcher är över. Det hela slutade med segra för GIF Sundsvall, GAIS, Västerås SK och Trelleborgs FF, medan Akropolis IF och Dalkurd FF spelade 0–0.

Genomgång: Umeå FC till Östers IF

15 jun 2020
Superettan sparkar äntligen igång 16 juni. Fram till dess går vi igenom lagen i alfabetisk ordning, fyra åt gången. I den sista delen går vi igenom Umeå FC, Västerås SK, Örgryte IS och Östers IF.