Olsson fyramålsskytt mot J-Södra

Linus Olsson gjorde alla fyra mål för Landskrona BoIS i 4–2-segern borta mot Jönköpings Södra.

Jönköpings Södra – Landskrona BoIS: 2–4
Landskrona  BoIS hade gjort fyra mål på de fem första omgångarna, och  anfallaren Linus Olsson väntade fortfarande på sitt första för säsongen. När 90 minuter var spelade på Stadsparksvallen hade BoIS dubblat säsongens målskörd – och Olsson blandat sig i toppstriden i Superettans skytteliga.

Men det var hemmalaget J-Södra som tog ledningen tidigt i matchen då Marko Nikolic dunkade in 1–0 lågt i friläge. Olsson gjorde sitt första för säsongen då han dunkade in 1–1 i bortre krysset med ett distansskott i den 19:e minuten, men bara två minuter senare blev Nikolic tvåmålsskytt med ett behärskat avslut i straffområdet.

BoIS gick in i halvtid med 2–2 efter att Olsson kämpat in ett kvitteringsmå innan pausvisslanl, och i den 54:e mintuten hade skåningarna vänt då Olsson skruvade in ett skott i nätmaskorna i bortre hörnet. I den 69:e minuten visade Linus Olsson vidden av sin mångsidighet då han  klackade in 4–2 på en lös boll i straffområdet.