Örgryte IS säkrade tre viktiga poäng

Örgryte IS lämnar nedflyttningsplatsen efter seger borta mot Utsiktens BK. Samtidigt kom Östers IF ikapp borta mot Västerås SK och lagen fick dela lika.

Utsiktens BK – Örgryte IS: 0–1
Örgryte IS kliver upp från nedflyttningsplatsen till en kvalplats i Superettantabellen. Det efter att man bortabesegrat Utsiktens BK under lördagen. Matchens enda mål kom till på straffspark, och det var Jonathan Azulay som förvaltade den på allra bästa sätt.

Västerås SK – Östers IF: 2–2
På Iver Arena blev det spännande in i det sista. Hemmalaget inledde målskyttet i den här matchen genom Dusan Jajic i den 17:e minuten. Västerås SK kunde dessutom utöka till 2–0 på straff i minut 83. Målskytt där blev Pedro Ribeiro. Då trodde nog de allra flesta att segern var säkrad – men i den 88:e minuten reducerade Manasse Kusu till 2–1 och skapade slutnerv. Och i den femte tilläggsminuten nickade inbytte Mattis Adolfsson in målet som fastställde slutresultatet, 2–2.