Örnblom sänkte Dalkurd med två hörnmål

Östers IF och GAIS vann med 2–1 under söndagen, innan en sprakande 3–3-match mellan Akropolis IF och Umeå FC avslutade dagen.

Östers IF – Dalkurd FF: 2–1
Se höjdpunkterna från matchen här.
Försvararen Filip Örnblom blev tvåmålsskytt för Öster när laget hängde på i toppstriden med en 2–1-seger hemma mot Dalkurd FF. Båda Öster-målen kom på liknande, och även om Dalkurd fick in en 1–1-kvittering vid ett tillfälle kunde Örnbloms 2–1-mål med axeln i slutet av den första halvleken säkra tre poäng för Rödblått.

Ljungskile SK – GAIS: 1–2
GAIS vände och vann borta mot Ljungskile på ett regnigt Skarsjövallen. Jesper Westermark gav LSK ledningen med ett nickmål i den första halvleken, men en kvittering av Julius Lindberg och ett 2–1-mål av Haris Cirak säkrade tre nya poäng för formstarka GAIS.

Akropolis IF – Umeå FC: 3–3
Akropolis och Umeå bjöd på en sprakande matchöppning på Grimsta och efter sju minuter hade vi redan fått se tre mål. Oscar Pettersson satte 1–0 för hemmalaget, Bajram Ajeti kvitterade för UFC och Pettersson blev tvåmålskytt med sitt 2–1-mål. Oscar Burman ökade sedan på till 3–1 för Akropolis, men Umeå kom till slut ikapp till 3–3 efter ett självmål och en kvittering av Myroslav Mazur.