ÖSK tog andra raka

BP inledde söndagen med att bjuda på målfest innan Örebro SK fixade sin andra raka trepoängare.

BP – Norrby IF 5-2
Hemmalaget rivstartade på Grimsta och redan innan halvtimman var spelad hade Nikola Vasic sett till att BP ledde med 3-0. I den 18:e minuten satte han 1-0 från straffpunkten. Tre minuter senare dribblade han sig in i offensivt straffområde och vänsterpangade in 2-0 i det bortre krysset. Och bara sju minuter senare fullbordade han sitt hattrick när han från nära håll stötte in 3-0. Innan paus satte Marijan Cosic 4-0 till ett dominant BP.

Cosic satte 5-0 i den andra innan gästerna från Borås reducerade två gånger. Men det blev en tydlig hemmaseger och tre friska poäng till nykomlingen.

Örebro SK – Utsiktens BK 2-0

Erik Björndahl inledde målskyttet i Örebro när han nickade in ledningsmålet redan i den andra minuten. I en jämn match drog hemmalaget det längsta strået och på tilläggstid i den andra halvleken fastställde Daniel Gustafsson slutresultatet till 2-0.