Övertidsdrama när Frej och TFF kryssade

IK Frej Täby och Trelleborgs FF spelade 3-3 medan Dalkurd FF tog en klar 4-1-seger hemma mot Syrianska FC under måndagskvällen.

Trelleborg tog ledningen på Vikingavallen då Salif Camara Jönsson stötte in Mattias Håkanssons inlägg redan i den åttonde minuten. En halvtimme senare var dock hemmalaget IK Frej Täby tillbaka i matchen då Ze Vitor nätade i friläge.

Bara tre minuter senare var TFF åter i förarsätet då Sebastian Ohlssons avslut efter en hörna letade sig hela vägen in i mål. Frej kom återigen tillbaka på andra sidan halvtidsvilan genom Marcus Degerlund som nickade in 2-2.

Hemmalaget gick sedan upp i ledning för första gången i matchen i den 92:a minuten – det var Luca Gerbino Polo som såg ut att ha säkrat segern genom att nicka in 3-2 på hörna. Men i den 95:e spelminuten kunde TFF rädda en poäng då Nebiyou Perry slog in en retur efter Erik Anderssons frispark.

På Gavlevallen var det nästan lika målrikt, men med en tydlig vinnare. Syrianska tog förvisso ledningen då Ammar Ahmed utnyttjade ett bjudning från Dalkurd, men hemmalaget skulle vända på matchen.

Robin Tranberg stötte in kvitteringen, Kerfala Cissoko forcerade in ledningsmålet, Simon Alexandersson utökade till 3-1, och Besard Sabovic hann till och med bränna en straff innan Joseph Ceesay tryckte in 4-1-målet i den 86:e minuten.