Randelovic hörna sänkte decimerat J-Södra

GAIS tog tre friska poäng under söndagen efter att Predrag Randelovic skruvat in matchens enda mål på hörna. Senare under dagen frälste Liridon Silka Östers IF då hans mål i den 90:e minuten borta mot Halmstads BK säkrade säsongens första seger för Växjö-laget.

GAIS och Jönköpings Södra möttes på Ullevi under söndagseftermiddagen då Gamla Ullevi ännu inte är redo för spel.

I ett soligt Göteborg tog hemmalaget ledningen i mitten av den första halvleken då Predrag Randelovics inåtskruvade vänsterhörna gick hela vägen in i mål.

J-Södra fick sedan klara sig med en man mindre på planen från och med matchminut 34 då Daryl Smylie åkte på sin andra varning och därmed visades ut.

GAIS var sedan närmast nästa mål i matchen, men när Rasmus Rosenquist fick skallen på ett högerinlägg gick nicken i stolpen och ut.

Hemmalaget lade sedan större vikt vid försvarsspelet i den andra halvleken, och lyckades hålla undan till säsongens andra trepoängare.

Senare under dagen tampades Halmstads BK och Östers IF om tre hett eftertraktade poäng på Örjans Vall.

Matchen gick mot 0-0, men i den 90:e minuten visade gästernas unge Calle Johansson sin klass då han fintade sig in i straffområdet och serverade Liridon Silka, som med gapande mål enkelt kunde placera in 1-0.

Öster höll under en lång tilläggstid ut och tog därmed sin första seger för säsongen.