Randjelovic frispark gav Värnamo segern

Predrag Randjelovic blev stor matchvinnare för sitt IFK Värnamo borta mot GAIS. I den 80:e minuten satte han dit avgörande 2-1 till gästerna genom en pressad frispark. Värnamo är nu åter på kvalplats i bottenstriden.

IFK Värnamo åkte under onsdagskvällen till Göteborg och Gamla Ullevi för att svara på bottenkonkurrenten Landskrona BoIS seger dagen innan. För GAIS fanns chansen att distansera sig ytterligare till bottenstriden

Det blev Värnamo som fick sista ordet. Med tio minuter kvar av ordinarie tid fick gästerna frispark precis utanför straffområdet. Fram klev Predrag Randjelovic som hittade en lucka i försvarsmuren och dunkade lågt dit det avgörande målet.

I den första halvleken hade Värnamo tagit ledningen genom Fabio Gama innan Edin Hamidovic kvitterade för GAIS i den andra.

Värnamo har nu sju raka matcher utan förlust i Superettan och har skaffat sig ett bra utgångsläge i bottenstriden.

För GAIS är det nu bara fem poäng ned till Värnamo på den övre kvalplatsen i tabellen.