Sportchefen Miljanovic lämnar AFC

25 mars, 2020 kl 12:49 AFC Eskilstunas sportchef Nemanja Miljanovic lämnar klubben. Anledningen är att han vill satsa på sin egen tränarkarriär.
– Jag vill tacka föreningen för den här tiden och jag är tacksam för att man godtar mitt önskemål om att få lämna, säger Miljanovic.

Nemanja Miljanovic kom till AFC Eskilstuna som ny sportchef i november 2017, men tog snabbt steget ned till tränarbänken som huvudtränare för laget. Under hans ledning nådde laget uppflyttning till Allsvenskan, men under efterföljande säsong tog han återigen steget upp till sportchefsjobbet. Nu meddelar klubben att Miljanovic lämnar AFC, som i år tränas av Özcan Melkemichel, för att satsa vidare på tränarkarriären igen.

– Jag vill tacka föreningen för den här tiden och jag är tacksam för att man godtar mitt önskemål om att få lämna. Det har varit en fin tid här i Eskilstuna. Jag vill passa på att önska alla i och runt föreningen ett stort lycka till i framtiden, säger Nemanja Miljanovic.

Läs mer på afc-eskilstuna.se.

Foto: bildbyrån

Halmstadduo tampas med ’Giffare’ i Månadens spelare

3 jul 2020
Bland Superettans finalister till Månadens Spelare i juni återfinns två spelare från Halmstads BK och en från GIF Sundsvall.

Pllana fixade Brages första seger

28 jun 2020
IK Brage och Norrby IF vann på bortaplan i eftermiddagens två första matcher.

Umeå vände mot decimerat AFC

27 jun 2020
Nykomlingarna Umeå FC och Akropolis IF tog sina första segrar för säsongen under lördagen.

Spelordning för omgång 7-30 fastställd

26 jun 2020
Spelordningen och preliminära huvuddagar för omgångarna 7-30 är nu satta. I den sjunde omgången kan vi bland annat få se Smålandsderbyt mellan Östers IF och Jönköpings Södra samt IK Brage – Örgryte IS.

Palmlöf: "Varit Sundsvall-supporter så länge jag minns"

26 jun 2020
Som liten bar han en GIF Sundsvall-tröja full med autografer och följde varenda träning med laget under sommarlovet. Idag är 18-årige Albin Palmlöf själv en av klubbens mest spännande spelare. – Men det gäller att vara ödmjuk och inte tro att man är något, säger han i en intervju med Unicoach.se.

Wiedesheim-Paul i målprotokollet igen

23 jun 2020
Dalkurd FF, Östers IF, Jönköpings Södra och Halmstads BK tog tre poäng på tisdagskvällen.

Engblom sänkte Brage

22 jun 2020
GIF Sundsvall tog sin andra raka seger i inledningen av Superettan när man besegrade IK Brage på bortagräs.

Omgång 4–6 av Superettan fastställda

22 jun 2020
Spelschemat för omgång 4, 5 och 6 är klart. Omgång 4 inleds med matcherna Trelleborgs FF–GIF Sundsvall och Jönköpings Södra–Akropolis IF fredagen den 3 juli klockan 19.00.

Norrby gasade ifrån GAIS i andra halvlek

21 jun 2020
Norrby IF vann mot GAIS medan nykomlingarna Umeå FC – Akropolis IF och Västerås SK – Degerfors IF slutade oavgjort.

Målrik premiäronsdag

17 jun 2020
Tre matcher avslutade premiäromgången i Superettan och vi bjöds på många och snygga mål.

Sundsvall vände mot Umeå i premiären

16 jun 2020
Premiärdagens matcher är över. Det hela slutade med segra för GIF Sundsvall, GAIS, Västerås SK och Trelleborgs FF, medan Akropolis IF och Dalkurd FF spelade 0–0.

Genomgång: Umeå FC till Östers IF

15 jun 2020
Superettan sparkar äntligen igång 16 juni. Fram till dess går vi igenom lagen i alfabetisk ordning, fyra åt gången. I den sista delen går vi igenom Umeå FC, Västerås SK, Örgryte IS och Östers IF.