Tredje raka segern för J-Södra

Jönköpings Södra ångar på i toppen av Superettan. Under fredagskvällen kom tredje raka segern då IK Frej Täby bortabesegrades med 3-1.

Jönköpings Södra bygger på sin rad med förlustfria matcher i Superettan. Efter en mållös första halvlek i fredagens bortamatch mot IK Frej Täby rasslade det till ordentligt i den andra halvleken.

Först nickade Jakob Orlov pricksäkert in 1-0 efter ett högerlägg för gästerna i den 50:e minuten. En kvart senare gick Amir Al-Ammaris inlägg hela vägen in i mål via bortre stolpen.

Frej reducerade med mindre än tio minuter kvar att spela då Moustafa Zeidan var kylig från straffpunkten, men kort därefter var tvåmålsledningen återställd för J-Södra då nyss inbytte Daryl Smylie efter många om och men nätade på hörna.

Kvällens match var den första i den 20:e omgången, och 3-1-resultatet för J-Södra innebär att man nu parkerar på andra plats i tabellen.