Trots två röda – ny seger för Varbergs BoIS

Hallänningarnas framgångssaga verkar inte vilja ta slut. Efter dagens seger mot GAIS toppar man tabellen, obesegrade efter elva spelade omgångar.

Redan efter 18 minuter åkte Varbergs BoIS på en smäll när Joakim Lindner visades ut. Men utvisningen tände hemmalaget och i slutminuterna av den första halvleken gjorde Jesper Modig 1-0 till publikens stora glädje.

Gästande GAIS kom tillbaka och kvitterade 20 minuter in i den andra. Arian Kabashi nickade in sitt första mål i den grönsvarta (till dagen vita) tröjan och göteborgarna kände att möjligheten till seger var nära. När Varberg dessutom åkte på sin andra utvisning talade det mesta för GAIS.

Men den här våren har och är någonting speciellt för Varbergs BoIS. Med tio minuter kvar fick man straff och Nahom Girmai var stensäker. 2-1 och tre nya poäng till serieledaren.