Två snabba av Sundsvall sänkte GAIS

GIF Sundsvall är tillbaka på vinnarspåret efter en 2–0-seger hemma mot GAIS. Dennis Olsson och Niklas Dahlström gjorde målen för Giffarna.

Gästande GAIS skapade många chanser i den första halvleken på NP3 Arena, men Davor Blazevic i hemmamålet skulle hålla nollan idag. Blazevic stod för en av matchens prestationer då han enhandsräddade ett närskott när GAIS jagade mål i slutet av matchen.

Innan dess hade Dennis Olsson skickat in sitt bidrag till årets mål för hemmalaget då vänsterbacken vek inåt i banan och avlossade ett högerskott som gick i nät via ribban. Målet betydde 1–0 för Giffarna i den 50:e minuten, och åtta minuter senare var Niklas Dahlström starkast i luftrummet då han nickade in 2–0 på hörna.