Varberg vann i återstarten

Serieledaren Varbergs BoIS startade om Superettan med en 1-0-seger hemma mot Degerfors IF.

Våres succélag Varbergs BoIS lyckades inleda även andra delen av säsongen med en seger. När Superettan återstartade under onsdagen vann man med 1-0 hemma mot toppaspirerande Degerfors IF.

Efter en avvaktande inledning på matchen kunde Robin Book slå in matchens enda mål från nära håll i den 37:e minuten, då han högg på en retur efter Nahom Netabays låga skott.

Netabay var nära att dubbla hemmalagets ledning i den andra halvleken, men hans skruvade vänsterskott från straffområdeskanten träffade ribban och gick ut.

Inget av lagen skapade sedan mer än halvchanser, och 1-0-resultatet stod sig till slutsignalen.