VSK återstartade med bortaseger

Västerås SK bortabesegrade Skövde AIK med 2–0 när Superettan återstartade under söndagen.

Skövde AIK – Västerås SK: 0–2
VSK visade att det inte är något fell på uthålligheten i laget när man vann med 2–0 borta mot Skövde AIK under söndagen. 1–0 kom i den åttonde tillagda minuten i den första halvleken då Simon Johansson petade in ett lågt vänsterinlägg framför mål. 2–0 gjordes sedan i den 96:e minuten då tidigare SAIK-spelaren Viktor Granath rundade Markus Fröjd i hemmamålet och satte spiken i kistan.

Utsiktens BK – IK Brage: 1–0
Efter en mållös första halvlek dröjde det inte många sekunder innan Utsiktens BK tog ledningen hemma mot IK Brage efter pausvilan. En lång boll ledde till misstag i Brage-försvaret, och Albin SKoglund kunde kyligt lyfta in 1–0 i den 46:e minuten. Resultatet stod sig sedan till slutsignalen och Utsikten återstartar med en hemmaseger.

Dalkurd FF – AFC Eskilstuna: 3–2
Publiken på Studenternas bjöds på en svängig match mellan Dalkurd och AFC Eskilstuna. Det började med att Arian Kabashi krutade in 1–0 i bortre krysset för hemmalaget i den 36:e minuten, men innan första halvlek var över hann Anton Ekeroth kvittera för AFC. Gästerna vände sedan resultatet i den 65:e minuten då Viktor Götesson nickade in 2–1. Med knappt tio minuter kvar att spela kvitterade Arash Motaraghebjafarpour med ett pressat skott i straffområdet, och på stopptid kunde Stefan Wolf sätta det matchavgörande 3–2-målet i öppet läge på hörna.