Vukojevic hat-trickhjälte för Norrby

Dijan Vukojevic tre mål betydde seger och att Norrby är tillbaka på andraplatsen i Superettantabellen. Samtidigt som Norrby vann i Borås kryssade GAIS och Akropolis IF i Göteborg.

GAIS – Akropolis IF 1-1
Nyförvärvet Jonas Lindberg gav hemmalaget ledningen precis innan paus och det såg länge ut som att GAIS gick mot tre viktiga poäng. Men med kvarten kvar klippte Erik Figueroa till från distans och bollen hittade in vid den högra stolpen. Kvitterat för Akropolis som verkligen behöver poängen i bottenstriden.

Norrby IF – Västerås SK 4-1
Hemmalaget fortsätter haka på i toppen och ligger just nu tvåa i Superettan. Dagens seger kan i stora drag tillskrivas Dijan Vukojevic. Anfallaren gjorde tre av målen i 4-1–segern. Det första kom från straffpunktenefter 22 minuters spel. Tolv minuter in i den andra halvleken kom tvåan. Ivo Pekalski dribblade sig elegant in på offensiv planhalva innan han serverade Vukojevic med en fin yttersida. Vukojevic avslutade sedan anfallet med att panga bollen i nät.

Vukojevic tredje balja kom efter att Viktor Bergh slog en långboll som anfallaren dämapade ner och sedan slog i nät med vänsterfoten. Tre mål i matchen och sex mål sammanlagt för Vukojevic i Superettan. VSK reducerade på tilläggstid, men innan slutsignalen hann Nino Osmanagic med att sätta fyran för Boråsarna.