Bortaseger för Dalkurd mot Umeå

Kerfala Cissoko och Patriot Sejdiu gjorde målen för Dalkurd FF när man bortabesegrade Umeå FC med 2–1. Kvällen slutade även med hemmavinster för IK Brage och Örgryte IS.

Umeå FC – Dalkurd FF: 1–2
Se höjdpunkter från matchen här.
Dalkurd tog säsongens andra seger när man bortabesegrade nykomlingen Umeå FC med uddamålet på Umeå Energi Arena. En klassaktion av Kerfala Cissoko öppnade målskyttet för gästerna innan Patriot Sejdiu utökade till 2–0 efter att Arian Kabashi drivit upp en kontring. Mikael Wikström reducerade i inledningen av den andra halvleken men Dalkurd kunde hålla undan och resa hem med tre poäng.

IK Brage – Trelleborgs FF: 3–0
Brage tog sig tillbaka in på vinnarspåret efter en riktig rivstart hemma mot Trelleborg. Redan efter 22 minuters spel stod det 3–0 till hemmalaget efter två mål av Leonard Pllana och en nick på hörna av Alexander Zetterström.

Örgryte IS – Västerås SK: 2–1
VSK-tränaren Thomas Askebrand var tillbaka på sin gamla hemmaplan när ÖIS stod för motståndet på Gamla Ullevi. Gästerna tog även ledningen i den 57:e mintuten genom Brian Span, men två ingdomar skulle vända på steken för Örgryte. Kevin Ackermann tryckte in kvitteringen från distans innan Lukas Browning satte slutresultatet 2–1 kort därefter.