Degerfors fortsätter vinna

Toppmötet i Sundsvall mellan hemmalaget GIF Sundsvall och gästande Degerfors slutade med storseger för gästerna. I dagens andra två matcher delade lagen på poängen.

GIF Sundsvall – Degerfors IF 1-4
Se höjdpunkter.

I toppmötet på NP3 Arena var gästerna det starkare laget. En fin första halvlek bjöd på två Degerforsmål och i början på den andra kom det tredje. GIF Sundsvall reducerade, men kom inte närmre än så. Istället satte Viktor Edvardsen sitt andra mål för kvällen och fastställde slutresultatet till 1-4.

AFC Eskilstuna – Östers IF 1-1

Samuel Nnanami gav hemalaget ledningen, men glädjen blev kortvarig. Innan den första halvleken var slut hade gästernas Simon Alexandersson kvitterat.

Ljungskile SK – Halmstads BK 0-0

HBK dominerade spelbilden, men hemmalaget Ljungskile stretade emot och fick med sig en poäng.