Kamp kvitterade för Brage mot Umeå

André Kamp ordnade 1–1 för IK Brage borta mot Umeå FC, efter att Beneyam Demte gett hemmalaget ledningen. I dagens sena match vann VSK mot Dalkurd FF.

Umeå FC – IK Brage: 1–1
Se alla höjdpunter från matchen här.
När de båda lagen möttes i den senaste omgången tog Umeå med sig alla tre poäng hem från Domnarvsvallen. UFC tog även ledningen hemma på Umeå Energi Arena när Beneyam Demte högg på en löss boll i straffområdet och slog in 1–0 i den 55:e minuten. Brage kom dock tillbaka den här gången och fick in en sen kvittering av inhopparen André Kamp.

Västerås SK – Dalkurd FF: 1–0
Se alla höjdpunkter från matchen här.
En tät och händelserik match på Iver Arena avgjordes på ett returmål i den andra halvleken. Dalkurd-målvakten Filip Anger sträckte ut och räddade Emil Skoghs avslut för VSK, men bollen föll inte bättre än till Jonas Hellgren som kunde slå in 1–0 i öppen bur.