Keene målskytt när Öster kryssade

Trelleborg tog tre poäng, medan Dalkurd och Öster delade på poängen. Även mötet mellan Norrby och Akropolis slutade oavgjort.

Norrby IF – Akropolis 1-1
Se höjdpunkter.

Oke Akpoveta gav Norrby ledningen när Akropolis gästade Borås Arena. Men en sen kvittering från Andrew Stadler gav Akropolis en pinne.

Trelleborgs FF – GAIS 2-0

Erik Andersson gjorde matchens första mål när Trelleborgs FF tog sin första seger sedan premiären mot Halmstads BK. I slutminuterna fastställde Haris Brkic slutresultatet till 2-0.

Dalkurd FF – Östers IF 1-1

James Keene gav gästerna ledningen med tio minuter kvar av den första halvleken. Men hemmalaget kom tillbaka och tre minuter in på den första halvans tilläggstid kom kvitteringen från Offia.

I den andra halvleken drog Dalkurds Willie Clemons på sig sitt andra gula kort och visades ut.

Matchen slutade dock 1-1 och lagen delar på poängen.