Klar bortaseger för Utsikten

Utsiktens BK tog andra raka segern efter återstarten då man bortabesegrade Östersunds FK med klara 3–0 på Jämtkraft Arena.

Östersunds FK – Utsiktens BK: 0–3
Utsikten reser tillbaka till Göteborg med tre poäng i bagaget efter tre gjorda mål borta mot Östersund. Nsima Peter petade in 1–0 med knäet efter ett inlägg direkt i inledningen av den andra halvleken och Jakob Hedenquist fyllde på med en välplacerat nick efter Karl Bohms precist slagna högerhörna. Albin Skoglund kunde sedan fastställa slutresultatet till 3–0 i öppen bur efter att ha snappat upp en ÖFK-utspark.

Dalkurd FF – Landskrona BoIS: 0–1
Landskrona fortsätter att vara svårslagna i Superettan efter lagets tuffa start på säsongen. Under lördagen kom nionde raka matchen utan förlust, och andra segern i följd, då man bortabesegrade Dalkurd i Uppsala. Ousmane Diawara nätade för andra matchen i rad då han nästan snubblade in 1–0 för BoIS från nära håll efter att en frispark studsat runt i straffområdet.

Östers IF – Skövde AIK: 2–3
Öster tog ledningen genom Dzenis Kozica hemma på VIsma Arena, men det skulle bli gästernas Jack Cooper Loves stora kväll i Växjö. Först dunkade han in 1–1 på straff, sedan förde han upp Skövde AIK i ledning genom att nicka in 2–1 vid bortre stolpen efter ett långt inkast, en riktig SAIK-specialitet i år. Adam Bergmark Wiberg fick in 2–2 på straff i den andra halvleken, men Cooper Love fullbordade sitt hattrick och säkrade SKövde-segern med sitt 3–2-mål i den 82:a minuten.