Mjällby tog sjätte raka segern

Mjällby AIF fortsätter att vinna. Under söndagseftermiddagen besegrade man GAIS på hemmaplan med 2-0. Senare under dagen spelade Trelleborgs FF och Östers IF 1-1.

Med fem raka uddamålssegrar i bagaget tog Mjällby AIF tre nya poäng hemma mot GAIS under söndagen, och den här gången gjorde man det med något större marginal.

Den 31:a matchminuten skulle visa sig bli viktig på Strandvallen. Predrag Randelovic rann nämligen igenom i ett friläge för GAIS, men Carljohan Eriksson i hemmamålet var med på noterna och räddade.

Istället svängde spelet åt andra hållet, och när Jacob Bergström hållit undan två försvarare och vänt inåt i straffområdet avlossade han ett lågt vänsteravslut som letade sig hela vägen in i mål.

I den andra halvleken utökade sedan Pavle Vagic ledningen till matchavgörande 2-0 då han slog in en säker straff i den 78:e minuten.

I dagens sena match ställdes Trelleborgs FF mot Östers IF på Vångavallen, och efter en jämnt tillställning slutade det hela 1-1.

David Johannesson gav gästerna ledningen efter en halvtimme då han med säkerhet sköt 1-0 från straffpunkten. Unge Felix Hörberg dundrade in kvitteringen i andra halvlek, och lagen fick dela på poängen idag.