Norrby vann i hemmapremiären

Norrby IF följde upp 1-1 borta mot Örgryte IS i premiären med en seger hemma mot nykomlingen Mjällby AIF under måndagskvällen.

Hemmalaget rivstartade på Borås Arena och tog ledningen redan i den tredje minuten då Adam Eriksson slog in en retur efter att Edafe Egbedi prickat ribban.

Mjällby öppnade sitt målkonto för säsongen en kvart senare då Joel Nilsson tog emot ett lågt vänsterinlägg och avslutade rappt i bortre hörnet fram till 1-1.

Norrby återtog ledningen i den 32:a minuten då Nicklas Savolainen från nära håll slog in en retur som Jesper Johansson i Mjällby-kassen inte kunde hålla.

Norrby hade flera fina lägen att utöka ledningen, men fick inrikta sig på försvar ju längre matchen led då Mjällby pressade på för en kvittering och Jesper Brandt visades ut i slutminuterna.

Adi Terzic fick ett jätteläge att rädda en poäng för MAIF i matchens sista sekund, men avslutet gick utanför och Norrby vann i hemmapremiären.