Örgryte bröt Varbergs segersvit

Örgryte IS fick 1-1 hemma mot serieledande Varbergs BoIS – samma resultat som mötet mellan IK Frej Täby och IF Brommapojkarna bjöd på. På Strandvallen tog däremot Mjällby AIF sin fjärde raka seger.

Varbergs BoIS segersvit är bruten. Det stannade vid sju raka trepoängare för serieledarna, som under onsdagskvällen spelade 1-1 borta mot Örgryte IS.

Specielle målskytten Astrit Seljmani styrde förvisso in 1-0 från nära håll efter en hörna tidigt i matchen, men hemmalagets Oliver Stanisic – tidigare i just Varberg – kunde nicka in kvitteringen till 1-1 strax efter halvtidsvilan.

Det är därmed hög tid att vi fäster blickarn vid en ny segersvit: nykomlingen Mjällby AIF tog ikväll sin fjärde raka vinst då man vände underläge till 2-1 hemma mot Trelleborgs FF.

Salif Camara Jönsson gav TFF ledningen med ett långskott innan stekhete centern Jacob Bergström kvitterade på hörna och David Löfquist rullade in det matchavgörande målet på straff.

IK Frej Täby och IF Brommapojkarna möttes på Vikingavallen under kvällen i en match med många bekanta ansikten för de bägge lagen.

Unge Isac Lidberg gav BP ledningen redan i den åttonde minuten, men i den andra halvleken kom Frej tillbaka och orndade en kvittering då Melvin Frithzell tog hand om sin egen ribbretur och lade in slutresultatet 1-1.