Sen HIF-kvittering mot Utsikten

Utsiktens BK tog en tidig ledning hemma mot Helsingborgs IF, men gästerna svarade med en sen kvittering.

Utsiktens BK – Helsingborgs IF: 1–1
Albin Skoglund gav Utsiktens BK ledningen redan i den sjätte minuten när Helsingborgs IF gästade Bravida Arena. Kiken-anfallaren skyfflade in bollen efter en tilltrasslad situation efter en hörna, och det var även en fast situation som skulle ge kvitteringsmålet i matchen. Erik Rings frispark nickades skickligt in av Thomas Rogne i den 88:e minuten, och HIF kan resa hem med en sent vunnen pinne.

Örebro SK – GAIS: 0–0
Inget lag i Superettan kryssar lika ofta som Örebro SK. Under måndagskvällen kom säsongens åttonde oavgjorda match för Sportklubben – den femte som slutat 0–0. Hemma mot GAIS fick ÖSK spela med en man mer på planen efter att Niklas Andersen visats ut för gästerna, men det mållösa resultatet stod sig till slutsignalen.