Sen kvittering säkrade poäng för ÖSK

ÖSK tog en viktig pinne borta mot Trelleborg efter kvittering i slutminuten.

Trelleborgs FF – Örebro SK: 2-2

På ett blåsigt Vångavallen spelades måndagskvällens enda möte i Superettan då Trelleborg tog emot ÖSK. Gästande ÖSK gick ut starkt i första halvlek men släppte in Trelleborg i matchen stegvis. Haris Brkic kunde ge hemmalaget ledningen i den 26:e minuten och innan första halvlek var slut kunde Brkic förvalta en slarvig hemåtpass från ÖSK-försvaret, bli tvåmålsskytt och utöka ledningen till 2-0. Men i andra halvlek var det ÖSK som började med vinden i ryggen – både bildligt och bokstavligt talat. Reduceringen kom i den 59:e minuten från Kalle Holmberg. Länge såg det ut som att resultatet skulle stå sig, men i matchens sista minut slog Kevin Walker in kvitteringen för Örebro och de två lagen fick dela på dagens pott. En viktigt poäng för ÖSK som just nu kämpar för att förflytta sig ovanför kvalstrecket i tabellen.