Sent avgörande för Frej mot Falkenberg

IK Frej Täby tappade 2-0 till 2-2 mot Falkenbergs FF, men lyckades ta en sen 3-2-seger efter Andreas Bellanders mål i den 93:e minuten.

Joakim Runnemo gav IK Frej Täby en smakstart hemma mot serieledande Falkenbergs FF då han slog in Jakob Glasbergs låga högerinlägg i nät redan i den nionde minuten.

Anfallsduon Chisom Egbuchulam och Erik Pärsson hade sedan varsitt bra kvitteringsläge för Falkenberg innan hemmalaget dubblade sin ledning. Hjalmar Ekdal skarvade nämligen in 2-0 med klacken efter att Mattias Bouvin testat ett långskott efter en halvtimmes spel.

Direkt efter halvtid kom gästerna in i matchen målmässigt då backen Linus Andersson nickade in en vänsterhörna vid den bortre stolpen fram till 2-1.

Falkenberg såg ut att kunna få med sig en poäng när Pärsson slog in 2-2 i den 81:a minuten, genialt framspelad av Robin Östlind vars passning skar genom hela Frejs straffområde innan den nådde kvitteringsskytten vid bortre stolpen.

Men hemmalaget skulle resa sig och ta hem tre poäng från matchen. På stopptid dök Andreas Bellander upp och slog in 3-2 i öppet mål efter att Luca Gerbino Polos avslut räddats.