Sportchefen lämnar Jönköpings Södra

30 november, 2019 kl 15:28 I samförstånd har årets tabellfyra Jönköpings Södra och sportchefen Andreas Jankevics beslutat sig för att gå skilda vägar.

Under de två senaste säsongerna har Andreas Jankevics varit sportchef i J-Södra. Men med familjen i Falkenberg har det blivit många långa resor och situationen har till slut blivit ohållbar. Det skriver klubben på sin hemsida

– Vi tackar Andreas för hans insatser och fina arbete, som har varit en starkt bidragande anledning till våra fina sportliga prestationer under säsongen. Vi önskar honom lycka till i framtiden, säger klubbens ordförande Mats Tidstrand till hemsidan.

Planen är enligt klubben att inom kort presentera en ny sportslig ledning.

Andreas Jankevics har bara positiva saker att säga om sin tid i J-Södra.

– Jag vill tacka föreningen och alla medarbetare för den här tiden. Den pendling som jag har haft är inte gångbar över tid och är grunden till vårt gemensamma beslut. Vi har haft en bra sportslig utveckling, där jag är övertygad om föreningens fortsatt positiva utveckling med existerande ledning, säger han.

FOTO:Bildbyrån

 

Målvakt klar för GAIS

4 dec 2019
GAIS fortsätter bygga om i spelartruppen inför nästa säsong. Senast i raden av spelare att skriva på för klubben är Mathias Karlsson, 24-årig målvakt, från Örebro SK.

Öster värvar Petrovic: "Längtar tills det drar igång"

2 dec 2019
Östers IF har gjort klart med offensive mittfältaren Petar Petrovic inför den kommande säsongen. – En dokumenterad poängspelare på denna nivå, konstaterar nye tränaren Denis Velic.

Mjällby och Milojevic går skilda vägar

1 dec 2019
Seriesegraren Mjällby AIF bryter kontraktet med huvudtränaren Milos Milojevic då de inte kunnat komma överens om en förlängning. "Arbetet med att hitta hans ersättare startar omgående", meddelar Mjällbys styrelse.

Sportchefen lämnar Jönköpings Södra

30 nov 2019
I samförstånd har årets tabellfyra Jönköpings Södra och sportchefen Andreas Jankevics beslutat sig för att gå skilda vägar.

Ljung tillbaka i Halmstads BK

30 nov 2019
Viktor Ljung lämnade Halmstad för Helsingborg 2016. Efter en allvarlig knäskada och en tid i IFK Värnamo återvänder försvararen till HBK och Örjans Vall.

Flera övergångar i Superettan

29 nov 2019
Fredagen har varit händelserik och flera klubbar har varit aktiva på övergångssidan. I Halmstad har dessutom klubblegendaren Torbjörn Arvidsson blivit assisterande tränare.

Så spelas gruppspelet i Svenska Cupen

28 nov 2019
Spelordningen till vårens gruppspel i Svenska Cupen är klart och så här ser det ut.

GAIS värvar från konkurrenten

28 nov 2019
Jesper Brandt gjorde tolv matcher för Norrby i Superettan 2019. Nu flyttar han från Boråsklubben till GAIS.

Ingelsten lämnar GAIS

27 nov 2019
Efter tre år i olika ledarroller lämnar Patrik Ingelsten GAIS.

Med anledning av att Östersunds FK inte beviljas elitlicens för säsongen 2020

26 nov 2019
Svenska Fotbollförbundets Licensnämnd beslutade idag 26 november att inte bevilja Östersunds FK elitlicens för säsongen 2020. 

Flera spelare lämnar Degerfors IF

23 nov 2019
Mattias Özgün, Viktor Götesson och Oliver Nilsson lämnar tabellfemman.

Velic fortsätter som huvudtränare i Öster

22 nov 2019
Denis Velic tog över tränaransvaret i Östers IF under höstsäsongen. Nu står det klart att den förre assistenten får fortsatt förtroende som huvudtränare. – Otroligt inspirerande att få den här möjligheten, säger Velic.