Trelleborg vände och vann

Utsiktens BK hade länge ledningen – men det var Trelleborgs FF som lämnade Bravida Arena med samtliga tre poäng.

Utsiktens BK – Trelleborgs FF: 2–3
Söndagen bjöd på omgångens sista match i Superettan – och det mellan Utsiktens BK och Trelleborgs FF. Två snabba mål i mitten av den första halvleken från Lucas Hedlund satte hemmalaget i förarsätet. I början av den andra halvleken kunde gästernas Nicolas Mortensen skaka liv i matchen igen via ett reduceringsmål. I den 61:a minuten tilldelades Erik Gunnarsson ett andra gula kort – och därmed hamnade Utsikten i numerärt underläge. Det utnyttjade Trelleborg och Henry Offia nickade in kvitteringen. Trelleborg skulle även de drabbas av en utvisning. Zander Hyltoft var den som fick syna det röda kortet i minut 75. Trots det kunde gästerna fullborda vändningen. Nicolas Mortensen satte dit 2–3 i den 86:e minuten.