Wiedesheim-Paul räddade kryss för HBK

Rasmus Wiedesheim-Paul kvitterade två gånger om när Halmstads BK och IF Brommapojkarna spelade 2-2 under torsdagskvällen.

4 122 åskådare hade letat sig till Örjans Vall för att se när Halmstads BK tog emot ett poängjagande BP i kvällssolen under torsdagen.

Albin Linnér fortsatte sin fina form med att ge gästerna ledningen i den 12:e minuten då han högg direkt på ett lågt inlägg från högerkanten och pressade bollen i nät med ett direktskott.

Halmstads och specielle målskytten Rasmus Wiedesheim-Paul replikerade snabbt då anfallaren höll undan sin försvarare efter en långboll och lade in 1-1 lågt till höger i målet.

Mikael Boman hade ett skott i stolpen för HBK i slutet av den första halvleken, men det var BP som skulle göra nästa mål i matchen efter halvtidsvilan då Dusan Jajic, assisterad av Linnér, tryckte in 2-1 vid den främre stolpen.

Wiedesheim-Paul har fått stort förtroende sedan Magnus Haglund tog över Halmsrtad under säsongen, och ännu en gång visade han varför då han fick ansvaret att ta en straffspark i den 88:e minuten.

Hampus Elgan i BP-målet gick åt rätt håll men Wiedesheim-Pauls låga straff letade sig ändå in i nät fram till 2-2, som även blev slutresultatet.